Recenzja Softonic

U-NEXT - Ciesz się nieograniczonymi filmami, dramatami, anime i innymi

U-NEXT oferuje kompleksowe doświadczenie rozrywkowe w jednej aplikacji. Z ponad 320 000 filmów, dramatów, anime i nie tylko, oraz 1,05 miliona e-booków, w tym mangi i lekkie powieści, jest coś dla każdego. Podziel się z maksymalnie 4 osobami na jednym koncie za około 500 jenów od osoby. Ciesz się różnorodnymi gatunkami, takimi jak zagraniczne i krajowe filmy, dramaty, anime, programy dla dzieci, dokumenty, muzyka, programy rozrywkowe i wiele więcej. Dostęp do popularnych tytułów od TBS, TV Tokyo oraz ekskluzywnych treści HBO. Bądź na bieżąco z jednoczesnymi premierami na Blu-ray/DVD oraz wczesnym dostępem do nowych treści.

Pobieraj treści przez Wi-Fi do oglądania offline i ciesz się na dużych ekranach dzięki AirPlay i Google Cast. Dodatkowo, zdobywaj i wymieniaj punkty na nowe premiery oraz mangę, powieści i lekkie powieści. Przeglądaj ponad 50 000 odcinków mangi za darmo codziennie i ciesz się płynnym przejściem między oglądaniem wideo a czytaniem oryginalnych dzieł.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o U-NEXT - 映画やドラマアニメなどの動画が見放題

Czy próbowałeś U-NEXT - 映画やドラマアニメなどの動画が見放題? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.